Nieuwsbrief software

U maakte uw nieuwsbrief op? U selecteerde een doelgroep? U verzond uw e-mail naar de bestemde mailing lijst? Dan kan u uw e-mailcampagne opvolgen met de reporting functie.

Deze functie heeft een trackingtool waarmee u met een klik het slaagcijfer van uw e mail campagne weet. Wie van de personen die de email ontvangen hebben, openden de mail? Op welke links heeft de geadresseerde doorgeklikt? Met het rapport van IDmailing weet u het in geen tijd.

Uw mails werden door bepaalde mensen niet geopend? Geen nood! Meestal zijn ze afwezig en konden ze hun mailbox niet controleren. Met de nieuwsbrief software van IDmailing kan u die contacten opslaan in een nieuwe verdeellijst. Op die manier kan u uw nieuwsbrief nogmaals verzenden op een ander tijdstip.

Ongeldige e-mailadressen worden door IDmailing ook automatisch gedeactiveerd in uw mailing lijst. Ze worden echter niet verwijderd. Zo zal u ze op eender welk moment zelf kunnen controleren.

Wenst u meer informatie over deze nieuwsbrief software? Ontdekt het nu zelf en vraag naar onze gratis demo. Ook u zal al gauw overtuigd zijn over de gebruiksvriendelijkheid van IDmailing!
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie