Mailing verzenden

Bereik snel uw doelgroep via e-mailing

Een handig snufje bij IDmailing, is het feit dat u kunt uw mailings versturen per doelgroep. U kunt uw contactpersonen vlot centraliseren in slechts één databank. Op die manier kan u in uw eigen webaccount verschillende groepen aanmaken. Nadat u uw mailing hebt gemaakt, kan u op die manier de doelgroep van mail gaan kiezen.

Verder heeft IDmailing nog enkele functies die het gebruik ervan extra handig maken. Zo verliest u bijvoorbeeld geen tijd met contactpersonen die in verschillende lijsten voorkomen te verwijderen. Met de knop ontdubbeling schoont u de hele database gemakkelijk op.

Een mailing verzenden wordt dus aanzienlijk eenvoudiger met IDmailing. En aangezien dit mailingsysteem ook op een gemakkelijke manier ongeldige of oude e-mailadressen verwijdert, bent u er zeker van dat de contacten uit uw doelgroep de email ontvangen.

U kunt uw mailing onmiddellijk naar de doelgroep van uw bedrijf verzenden. Maar u kan dat ook doen op een vooropgesteld tijdstip. Op die manier kan u de mailings later versturen, ook al bent u op dat moment niet beschikbaar.

Snel en eenvoudig mailings versturen

Hoe ga je aan de slag? Simpel, IDmailing bestaat uit 4 stappen!

  • Bepaal uw adresgroepen
  • Maak uw mailing op met eigen layout of via een template
  • Verstuur uw e-mail
  • Volg op aan de hand van statistieken

Interesse in IDmailing? Contacteer ons voor een demo account.

Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie