Mailing verzenden

Een handig snufje bij IDmailing, is het feit dat u kunt uw mailings versturen per doelgroep. U kunt uw contactpersonen vlot centraliseren in slechts één databank. Op die manier kan u in uw eigen webaccount verschillende groepen aanmaken. Nadat u uw mailing hebt gemaakt, kan u op die manier de doelgroep van mail gaan kiezen.

Verder heeft IDmailing nog enkele functies die het gebruik ervan extra handig maken. Zo verliest u bijvoorbeeld geen tijd met contactpersonen die in verschillende lijsten voorkomen te verwijderen. Met de knop ontdubbeling schoont u de hele database gemakkelijk op.

Een mailing verzenden wordt dus aanzienlijk eenvoudiger met IDmailing. En aangezien dit mailingsysteem ook op een gemakkelijke manier ongeldige of oude e-mailadressen verwijdert, bent u er zeker van dat de contacten uit uw doelgroep de email ontvangen.

U kunt uw mailing onmiddellijk naar de doelgroep van uw bedrijf verzenden. Maar u kan dat ook doen op een voorop gesteld tijdstip. Op die manier kan u de mailings later versturen, ook al bent u op dat moment niet beschikbaar.

Hét grote voordeel van dit systeem is dat de gebruikte SMTP-server, de eigen server van IDmailing is, en dus niet van uw internetprovider. Op die manier wordt de brandbreedte van uw internetprovider niet overbelast. U kan er dus van op aan dat uw mailing verzenden vlekkeloos verloopt.
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie