Snel starten? Bel ons : +32 56 26 10 00

Uw e-mailingcampagne in enkele minuten dankzij onze e-mailingsoftware

Meer info?

Mailing verzenden

Een handig snufje bij IDmailing, is het feit dat u kunt uw mailings versturen per doelgroep. U kunt uw contactpersonen vlot centraliseren in slechts één databank. Op die manier kan u in uw eigen webaccount verschillende groepen aanmaken. Nadat u uw mailing hebt gemaakt, kan u op die manier de doelgroep van mail gaan kiezen.

Verder heeft IDmailing nog enkele functies die het gebruik ervan extra handig maken. Zo verliest u bijvoorbeeld geen tijd met contactpersonen die in verschillende lijsten voorkomen te verwijderen. Met de knop ontdubbeling schoont u de hele database gemakkelijk op.

Een mailing verzenden wordt dus aanzienlijk eenvoudiger met IDmailing. En aangezien dit mailingsysteem ook op een gemakkelijke manier ongeldige of oude e-mailadressen verwijdert, bent u er zeker van dat de contacten uit uw doelgroep de email ontvangen.

U kunt uw mailing onmiddellijk naar de doelgroep van uw bedrijf verzenden. Maar u kan dat ook doen op een voorop gesteld tijdstip. Op die manier kan u de mailings later versturen, ook al bent u op dat moment niet beschikbaar.

Hét grote voordeel van dit systeem is dat de gebruikte SMTP-server, de eigen server van IDmailing is, en dus niet van uw internetprovider. Op die manier wordt de brandbreedte van uw internetprovider niet overbelast. U kan er dus van op aan dat uw mailing verzenden vlekkeloos verloopt.

Contacteer ons

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie